Hírek, események

Korábbi híreink:

 

 

Doktorrá fogadom...

Az Utcafront vezetője, Miletics Marcell az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen cum laude minősítéssel megszerezte doktori fokozatát. Az Utcafront munkatársai és a Szeretetszolgálat vezetősége nevében is ezúton gratulálunk!

Az avatási ceremóniát az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Aula Magna termében tartották, ahol kollégák és családtagok is megjelentek.

Látogatás - SZENT ANGÉLA FERENCES ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM

 

 

Látogatás - SZENT ANGÉLA FERENCES ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM

A Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány fenntartásában működő Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium 8. osztályos tanulói jártak az Utcafront Menedék Bánya utcai intézményében.

A látogatás célja volt az iskolában hirdetett és a gyakorlatban is megélni kívánt Assisi Szent Ferenc szellemiségének megfelelő hozzáállás megismerése. Hogyan jelenik meg a trecento (XIII. század) idején virágzásnak induló, és akkor forradalmian új, hitéleti szempontból is úttörő, együttérző lelkület - amely a legelesettebbek felé való fordulás hagyományát teremtette meg - a jelenben, egy keresztény alapokra épülő szervezet szakmai programjában, szolgáltatásaiban.

A látogatókat a nemrég felújított új közösségi helyiségben fogadta kollégánk, Tréfás Gábor, aki bemutatta intézményünket, beszélve az Utcafront kialakulásáról, jelenéről és céljairól.

A vendégeket körbevezetve az intézményben a 8. osztályos tanulók közelről is megismerhették az Utcafront szolgáltatásait, bepillantást kaphattak az itt élő emberek életébe is.

©  Készült az Utcafront megbízásából 2015. Design: Borbély Péter